Gewijzigde datum Kinjer-OLS 2025

Uiteraard organiseert Sint Nicolaas Heythuysen, als winnaar van het OLS 2024, het Kinjer-OLS. Echter de datum waarop dit in 2025 plaats zal vinden, wijkt af van hetgeen eerder door de OLS-Federatie is gecommuniceerd en wellicht in jaarprogramma's is opgenomen.
De inschrijving voor het Kinjer-OLS verloopt via de basisscholen, maar schroom vooral niet om contact met ze op te nemen. Zeker wanneer jullie als schutterij interesse hebben in deelname, maar het voor de basisschool in de buurt geen vanzelfsprekendheid is. Over hoe dit aangepakt kan worden en wat er allemaal bij komt kijken, organiseert Sint Nicolaas Heythuysen, in samenwerking met basisschool De Neerakker in Heythuysen, een informatieavond. Meer informatie hierover volgt op korte termijn.

NAVO-top Den Haag

Het Kinjer-OLS zal in 2025 georganiseerd worden op vrijdag, 27 juni. Door de meerdaagse NAVO-top die op de door de OLS Federatie eerder gecommuniceerde datum plaatsvindt in Den Haag, is het voor Nederlandse gemeenten niet mogelijk om de dagen tijdens de NAVO-bijeenkomst een evenement te organiseren.
Knipsel
Daarom is besloten uit te wijken naar vrijdag, 27 juni.
Het Kinjer-OLS zal plaatsvinden op het feestterrein gelegen op evenemententerrein Molenhoek in Heythuysen. Natuurlijk zal dit gebeuren met een feestelijke en kleurrijke optocht door de straten van Heythuysen.
Alle basisscholen in Nederlands- en Belgisch-Limburg worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het Kinjer-OLS en daarmee de basisschooljeugd een leuke én spannende kennismaking met de Limburgse schutterswereld te laten maken. De officiële uitnodiging volgt op korte termijn.
Het Kinjer-OLS 2024 werd gewonnen door Basisschool ‘de Kwir’ uit Neer, waardoor ’t Ummeke slechts
een korte reis binnen de gemeente Leudal zal hoeven maken.

Oud limburgs schuttersfederatie

Meer nieuws

Stichting ‘OLS Heitse 2025’ opgericht

Onder toeziend oog van notariskantoor van Hecke Houben is op donderdag 26 september officieel de stichting ‘OLS Heitse 2025’ opgericht, welke verantwoordelijk zal zijn voor...

Cursus Commandant op de weg, Oude exercitie 2025

Bij voldoende deelnemers start op 9 maart de cursus 'Commandant op de weg, Oude exercitie’.

Commandant Oude exercitie 2024/2025

Bij voldoende deelnemers start op 3 november de cursus ‘Commandant Oude exercitie’. Inschrijven kan via de secretaris van uw schutterij. Deze kan tot 2 november...