Actie Aandacht voor elkaar

Het Koninklijke Schuttersgilde St. Lambertus samen met de Lambertus Parochie Helden de actie Aandacht voor elkaar opgezet, waar men iemand een lichtpuntje, een hart onder de riem kan steken in deze moeilijke tijd van Corona in de vorm van een kaarsje.
Vele medemensen hebben een moeilijk tijd, zijn alleen, hebben een dierbare verloren of durven gewoon niet meer uit huis, bang voor de gevolgen van Corona.

Afgelopen zaterdag (zaterdag 3 april 2021, , net voor Pasen, heeft het Koninklijke Schuttersgilde, de kaarsjes rondgebracht van de actie Aandacht voor elkaar.Er moesten meer dan 90 kaarsjes worden bezorgt. Tijdens het bezorgen waren er alleen maar positieve reacties van de mensen die een kaarsje mochten ontvangen.Reacties bestonden uit, een gewoon bedankje, tot medemensen die spontaan kippenvel en zelfs sommige die een traan moesten laten bij de gedachte dat er in deze tijd mensen zijn die aan hun denken, echt emotioneel soms, aldus de leden van het Schuttersgilde.
Al met al een ZEER geslaagde actie voor de medemens, opgezet door het Koninklijke Schuttersgilde St. Lambertus samen met Pastoor Peter van de Horst van de Lambertus Parochie Helden.

Onze dank gaat verder uit naar Dr. Frank van Kemenade die deze actie mede heeft bedacht en ondersteund heeft.