Bielemannen- en Sappeurstreffen 2015 in Beeg!

In 2014 het Bielemantreffen in Dieteren winnen betekent uiteraard ditzelfde treffen in 2015 organiseren! Met veel plezier nodigen we jullie dan ook uit voor het Bieleman- en Sappeurtreffen in Grevenbicht. Dat zal plaatsvinden op 19 september a.s.. 

Zaterdag 19 september starten we, na ontvangst van deelnemers, genodigden supporters en wat al niet meer, met een korte rondgang door Beeg. Aansluitend vinden de spelen voor Bielemannen en Sappeurs plaats, gevolgd door de gezamenlijke maaltijd en de prijsuitreiking. De muzikale omlijsting wordt deze dag verzorgd door een DJ en de ‘Beegter Kapel’ de Roepoepers. 

Het volledige programma ziet er dan ook als volgt uit: 
 
  • Ontvangst met koffie: vanaf 12:00 uur 
  • Vertrek rondgang: 12:45 uur 
  • Groepsfoto/heildronk 13:30 uur 
  • Aanvang spellenwedstrijd: 14:00 uur 
  • Pauze: 15:00 – 15:30 uur 
  • Einde spellenwedstrijd: 18:00 uur 
  • Gezamenlijk eten: 18:30 uur 

Prijsuitreiking en bekendmaking Bielemantreffen 2016 20:00 uur 
Aansluitend uiteraard gezellig samenzijn tot ……… uur. 
De route van de rondgang is als volgt: Lookerweg – Ruitersweg –Op de Coul – Op Den Dreesj – Mik - Merker Eijckstraat – Op de Coul – Ruitersweg – Lookerweg. 

Het inschrijfgeld is uiteraard afhankelijk van het aantal deelnemers.  Hiervoor verwijzen we graag naar het aanmeldformulier. ln het inschrijfgeld van het dagprogramma is inbegrepen: 

Ontvangst met koffie en vlaai; 
Een borrel (heildronk) voor de deelnemende bielemannen en sappeurs; 
5 consumptiebonnen per deelnemer; 
De gezamenlijke maaltijd. 

Deelname van Jeugdbielemannen is als gebruikelijk gratis. Inschrijven is mogelijk door vóór 1 september bijgaand inschrijfformulier (liefst digitaal) te retourneren aan Ank Gubbels (ank.gubbels@ziggo.nl). Wij verzoeken jullie bij aanmelding het inschrijfgeld over te maken naar: Schutterij Eendracht o.v.v. Bielemantreffen 2015 en de naam van de deelnemende vereniging. 

Voor vragen kunnen jullie terecht bij de Bielemannen: Jack Schreurs (Schreurs@compaqnet.nl), 
Thei Smeets(anneliessmeets@home.nl) en Chris Scheepers (chrisscheepers1974@gmail.com), 
of bij Ank Gubbels (ank.gubbels@ziggo.nl). Je kunt deze informatie, samen met het Aanmeldingsformulier, ook terugvinden op onze website : http://www.schutterijeendracht.nl/ of op Facebook: https://www.facebook.com/SchutterijEendrachtPapenhovenGrevenbicht 
Zeker wanneer de weergoden ons goed gezind zijn belooft ook het Bielemantreffen in ‘ Beeg’ weer een leuke dag te worden. We hopen jullie dan ook massaal te mogen begroeten op dit treffen op het Feestterrein aan de Lookerweg 14, 6124 BM in Papenhoven-Grevenbicht (de Brammert). 

Voor het downloaden van de uitnodiging, klik hier!

Voor het downloaden van het inschrijfformulier, klik hier!