De derde keer de Nationale Tambourmaitre dagen

Zaterdag 19 en 26 september, organiseren de tambour-maîtres van de Nederlandse Krijgsmacht voor de 3e keer de Nationale Tambour-maître dagen. Tijdens deze twee zaterdagen krijgen de deelnemers verschillende workshops van militaire tambour-maîtres uit binnen en buitenland. Voor tambour-maîtres van schutterijen, die zich over het algemeen militair oriënteren, is het geen overbodige luxe om zich breed te laten informeren en de opgedane kennis te gebruiken in het creëren van een correcte en mooie uitstraling en het functioneren voor het korps. 

Diverse Tambour-maîtres uit de OLS federatie hebben al deelgenomen aan eerdere edities van deze organisatie. Uit ervaring is te zeggen dat het bijzonder leerzame, mooie en leuke dagen zijn die daarnaast ook contacten met collega hobby genoten opleveren. 

Deelname kost €60,- (incl. Twee maal lunch en taptoe ticket rang 1 Nationale Taptoe. De eerste dag vind plaats op de Koning Willem III Kazerne te Apeldoorn en de tweede dag vind plaats op de van Ghent Kazerne en Ahoy Rotterdam. 

Om onderlingen contanten te verbeteren, zouden we als deelnemers uit Limburg eventueel voor gezamenlijk vervoer kunnen zorgen.Bij interesse graag een persoonlijk bericht via Facebook aan Paul Roberts. Let op. Op tijd aanmelden!!