Hub Woudstra van de schutterij Sint Martinus Vaesrade overleden

Geachte schuttersvrienden,
 
Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze zeer gewaardeerde schuttersvriend.

 Hub Woudstra
 
Hij is op dinsdag 17 juli 2018 op 67 jarige leeftijd overleden. Tijdens zijn 50 jaar (vanaf 1968) trouw schuttersleven heeft hij een mateloze inzet getoond voor  onze schutterij.
 
Hub begon binnen onze schutterij als geweerdrager, werd vervolgens officier en als laatste vanaf 2007 tot heden onze generaal. Vanaf 1982 tot 2016 is Hub bestuurslid geweest. Waarvan in de periode 1998 tot 2016 voorzitter.In 2016 is hij benoemd tot erevoorzitter van de schutterij.
Afgelopen maandagavond 16 juli 2018 hebben wij hem nog de onderscheiding behorende bij zijn 50-jarige lidmaatschap (Gouden OLS medaille met kroon) opgespeld in het ziekenhuis in Maastricht.
 
Wij verliezen in hem een schuttersvriend in de echte betekenis van het woord en willen hem dan ook danken voor het vele werk dat hij heeft verricht binnen schutterij St. Martinus Vaesrade.
We zullen hem missen.
 
Hub wordt op zaterdag 21 juli 2018 met beperkte schutterseer gecremeerd. Hub wilde een sobere uitvaart. De aanwezigheid van vele schutters in uniform was wel een wens van Hub, maar de protocollen behorende bij een begrafenis in schutterseer zijn er niet op wens van de overledene. Vandaar beperkte schutterseer. (geen erewacht, instrumenten etc.)  Aan het einde van de crematieplechtigheid wordt er wel door de aanwezige schutters op de gebruikelijke wijze afscheid van Hub genomen.
 
13.30 u: Bijeenkomst bij de ingang van het crematorium Imstenrade, Imstenraderweg 7 te Heerlen, alwaar gelegenheid is tot schriftelijk condoleren.
14.00 u: Aanvang crematieplechtigheid.
  
Wij wensen zijn familie in deze moeilijke dagen veel steun toe om dit grote verlies te verwerken.
 
 
Met gepaste schuttersgroeten,
 
Beschermvrouwe, beschermheer, bestuur, leden en damescomité Schutterij St. Martinus Vaesrade