Internationaal Verbroederingstreffen in het kader van 75-jaar vrijheid

Tijdens de concertreeks "Tour of Freedom in Concert" viert de Fanfare Bereden Wapens, in samenwerking met de schutterij ’t Zandakker Gilde Sint Jan Venray en  samen met de zangeressen van "Les Chouettes" de vrijheid! In een programma met muziek van 1945 tot nu neemt het orkest u mee van D-day tot nu bijna 75 jaar later. Hoe kwam de vrijheid tot stand, wat hebben veteranen betekend om deze vrijheid te verkrijgen? Hoe houden we deze vrijheid met elkaar in stand en welke rol spelen jonge veteranen daarbij? Het belooft een totaalprogramma te worden van teksten, beelden, muziek en zang, een middag die u niet mag missen; "Tour of Freedom in Concert"!
 
Zondag 29 maart 2020 wordt in Venray een groots ‘Internationaal Verbroederingstreffen georganiseerd door de schutterij ’t Zandakker Gilde Sint Jan Venray en dit geheel in het kader van 75-jaar bevrijding. Overdag vooral verbroedering, deelname van schutterijen, schützevereinen en schuttersgilden, de Bevrijdingsoptocht en in de avond de ‘Tour of Freedom in concert’. Dit project gesteund door de provincie Limburg en het V-Fonds is zeker de moeite waard om in uw agenda te noteren, blijf ons vooral volgen. Deelname van schutterijen, schuttersgilden uit Nederland, België en Duitsland is hierbij essentieel.
 
Ook op de website www.zandakker.nl blijft u p de hoogte van de ontwikkelingen, deze subpagina komt binnenkort online. Meer inlichtingen Bernie van Lierop via Bvanlierop@home.nl.