Jaarlijkse Bielemannen- en Sappeurstreffen

Op 21 september 2019 zal Schutterij St. Lucia uit Horst het jaarlijkse Bielemannen- en Sappeurstreffen organiseren. De mannen die voorgaande jaren hebben meegedaan weten dat het een van de gezelligste en meest sportieve dag van het schutterseizoen is. Een dag die in het teken staat van gezelligheid, samenhorigheid, sportiviteit en creativiteit om te willen winnen, waarmee ze de prachtige Thei Heylighen trofee voor één jaar mee naar huis mogen nemen. Dit alles onder het genot van een hapje, drankje, spellen en goede muziek. Ook de supporters zijn dit jaar weer van harte welkom en kunnen deelnemen aan hetzelfde arrangement.
 
Het programma van deze dag:
 
Ontvangst bij Café de Beurs, Gasthuisstraat 27 in Horst, vanaf 12.00u waarna rond 13.00u de optocht zal trekken door het centrum van Horst. Rond 14.00u zal bij ons op de schuttersweide de opening plaats vinden waarna er gestart kan worden met de spellen. Ook dit jaar zijn er uiteraard weer een aantal bekende spellen, maar ook hebben wij zelf een aantal leuke nieuwe spellen bedacht. Rond 17.30u zullen we gaan stoppen met het spellencircuit, zodat we omstreeks 18.00u de inwendige mens kunnen sterken met een stevige maaltijd. Na het eten zal snel genoeg de prijsuitreiking plaats vinden die gevolgd wordt door een gezellige feestavond met goede sfeermuziek.

Omdat elk jaar alles duurder wordt zijn we genoodzaakt om een kleine prijsverhoging te berekenen voor het inschrijfgeld. Dit jaar bedraagt dit €17.50 pp. Hiervoor krijgt men zoals ieder jaar, koffie of thee met gebak, de enige echte bielemannen en sappeursborrel, een warme maaltijd en 5 consumptiebonnen. Het inschrijfgeld voor de jeugd bielemannen en sappeurs bedraagt €7,50.
 
Helaas hebben we dit jaar gaan mogelijkheid tot een camping. Bijgevoegd is het inschrijfformulier voor deze gezellige dag. Hopelijk zien we vele van jullie op deze gezellig dag.
 
Met vriendelijke groet,
 
Organisatie Bielemannen en Sappeurstreffen 2019
en in het bijzonder:
 
De Sappeurs van St. Lucia Horst
Maikel van Helden en Marc Maas

Dit formulier graag ingevuld digitaal retour sturen voor 1 september naar
sappeurstreffen2019@gmail.com.

Voor het downloaden van het inschrijfformulier, klik hier!