Limburgs Damesschuttersfeest uitgesteld naar 2022

Het Corona-virus zet onze samenleving nog steeds op de kop. Maatregelen blijven elkaar opvolgen en dat al voor een zeer lange periode. We leven mee met iedereen die getroffen is door het Coronavirus en ook met al onze schuttersvrienden.

Het Corona-virus heeft ook nog steeds impact op het Limburgs Damesschuttersfeest. Na uitvoerig overleg is besloten, om na het Oud Limburgs Schuttersfeest, het Zuid-Limburgs Schuttersfeest ook het Limburgs Damesschuttersfeest te Nederweert te verplaatsen naar 2022. Dit besluit is in samenspraak met de organisatie en de Stichting Limburgs Damesschuttersfeest genomen.

Er is helaas nog geen positief vooruitzicht voor het organiseren van evenementen. Daarbij vergen de voorbereidingen en de opbouw van een LDS de nodige tijd en inspanningen van veel betrokkenen. Hierdoor is het onmogelijk om op zeer korte termijn alles te kunnen organiseren en uitvoeren.

We nemen als Stichting Limburgs Damesschuttersfeest onze verantwoordelijkheid, omdat de gezondheid vóór alles gaat. Ook willen wij voor duidelijkheid zorgen in deze onzekere tijden voor onze deelnemers.

Zorg voor elkaar en blijf gezond en hopelijk tot ziens op zondag 18 september 2022.

Bestuur Stichting Limburgs Damesschuttersfeest