Nieuw moduleonline onderscheidingsaanvragen

De automatiseringscommissie, onder leiding van Sonja Creemers, heeft bijzonder veel werk verricht en vol trots kunnen wij u dan ook de uitbreiding van de ledenadministratie presenteren. Diverse van jullie woonden de informatiebijeenkomst al bij en weten nu welke aanpassingen er zijn doorgevoerd.

Middels deze berichtgeving brengen wij jullie op de hoogte van de nieuwe module en de uitbreidingen. Een uitgebreide handleiding per onderdeel kunt u terugvinden op de homepage van uw eigen ledenadministratie.

 De allergrootste wijziging is het feit dat jullie voortaan alleen nog maar via de online ledenadministratie onderscheidingen kunnen aanvragen voor het 5-, 12,5-, 25-, 40-, 50-, 60-, 70-jarig lidmaatschap van de Oud Limburgse Schuttersfederatie met inachtneming van een aanvraagtermijn van drie maanden. U zult géén mogelijkheid krijgen om als essentiële gegevens voor de aanvraag, zoals bijvoorbeeld de geboortedatum en -plaats ontbreken. Mocht u getroffen worden door een spoedaanvraag, wat natuurlijk kan gebeuren door ziekte, dient u hierover rechtstreeks contact te zoeken met de federatiesecretaris.

Wij nodigen jullie van harte uit om de handleidingen door te lezen, de digitale aanvraagmethode te gaan gebruiken en mochten er vragen zijn, dan weten jullie ons te vinden. De huidige aanvraagprocedure zal ook nog blijven gelden, maar vanaf 1 januari 2020 geldt alleen nog maar de nieuwe aanvraagmethodiek.