Uitslagen schietwedstrijden OLS Sevenum

Het OLS 2019 in Sevenum werd gewonnen door het zestal van Sint Willibrordus Meijel. Hun ploeg bestond uit buksmeester Toon van Heugten en schutters Cindy Lemmen, Huub Lemmen, Nienke de Bruin, Tanicha v/d Kruijs, Lilian v/d Kruijs en Mark Stemkens.

De volledige uitslag van de schietwedstrijd kunt u in dit bestand terugvinden. Alle deelnemende schutterijen zijn hierin gesorteerd volgens hun nummer tijdens de optocht.

De uitslag van de schietwedstrijd voor de oud OLS-winnaars 2019:

    1e prijs Sint Urbanus Maasniel.

    2e prijs Eendracht Grevenbicht.

    3e prijs Sint Servatius Raam.

    4e plaats Sint Johannes & Clemens Merkelbeek.

    5e plaats St-Monulphus & Gondulphus I Maasmechelen.

Voor het eerst werd er ook een schietwedstrijd voor jeugdleden georganiseerd. Drietallen van 22 schutterijen, in leefijd tot en met 15 jaar, schoten met de windbuks telkens 5 schoten per schutter.  Het beeldje het 'Sjötje', vergelijkbaar met het beeldje van 'den Um', is gewonnen door Selina Balendonk, Alisha Balendonk en Yoël Pec, het jeugddrietal van Sint Sebasianus Herkenbosch.

In de uitzending van het jeugdjournaal kan je vanaf 18:00 een reportage over het jeugdwindbuksschieten terugkijken.

De volledige uitslag van de schietwedstrijd met de windbuks kunt u in dit bestand terugvinden. 


Uitslagen optocht- en terreinwedstrijden
De oorkondes voor koninginnen, diploma's voor solisten en korpsen en de zilveren schilden konden worden afgehaald op kavelzaterdag, 13 juli tussen 12u en 13u te Sevenum. Indien uw vereniging niet in de mogelijkheid was deze af te halen, dan worden u deze via uw eigen schuttersbond overhandigd. Enkele prijzen zijn bijbesteld. Deze nabestellingen zijn af te halen tijdens de najaarsvergadering van de OLS Federatie op zaterdag, 5 oktober 2019.

Opmerkingen en vragen over uitslagen van optocht- en terreinwedstrijden kunt u tot 1 augustus 2019 richten aan wedstrijdcom@olsfederatie.com.