OLS feest

Vol trots presenteert Sint Sebastianus Sevenum hun logo van OLS 2019 Sevenum. "We zijn enorm blij met dit prachtige logo ontworpen door Jack Poels en Drukkerij Engelen. De voorbereidingen zijn al in volle gang... We gaan er samen een fantastisch OLS van maken!" Weej zeen os in ZaerUM!
17 nov 2018
​De uitslagen van het OLS zijn sinds 1 augustus definitief.  Hier kan u de lijsten inzien : 2018_Uitslagen_Media_definitief.pdf 2018_Uitslagen_per_Groep_definitief.pdf 2018_Uitslagen_per_Vereniging_definitief.pdf (prijzen en nabestellingen) Op de foto bij dit artikel staan de voorwerpen die op 1 en 7 juli op het feestterrein van Sint-Servatius Raam zijn achtergebleven.  
02 aug 2018
Het Oud Limburgs Schuttersfeest 2018 bij Sint-Servatius Raam in Ophoven (Kinrooi) is voorbij. Terwijl het stof op de wei nog niet helemaal is gaan liggen, is het volledige overzicht van de schietwedstrijd wel al klaar en is het HIER terug te vinden. Van alle deelnemers haalden 61 zestallen 2x 18 punten naar beneden. De ranking van deze schutterijen is HIER in te zien. Schietwedstrijd oud OLS-winnaars 2018 Schutterijen die in de voorgaande 5 jaren een OLS organiseerden, mogen niet deelnemen...
08 jul 2018
Beste schuttersvrienden, ​De uitslagen van het OLS zijn beschikbaar. Let op: Deze zijn tot 1 augustus onder voorbehoud van wijzigingen. ​​De volledige uitslagenlijst is HIER te downloaden. Prijzen zijn vanaf 12u aanstaande zaterdag, 7 juli beschikbaar tijdens de kaveling. ​Namens de wedstrijdcommissie dank aan iedereen voor zijn aanwezigheid en inzet !    
01 jul 2018